Een waardevolle samenwerking

InCampagna is een project dat biologische boeren en ambachtelijke producenten op Sicilie rechtstreeks met consumenten verbindt zonder tussenkomst van een groothandel. Iedereen die deelneemt aan het netwerk van InCampagna handelen volgens onze vastgestelde waarden van transparantie, eerlijkheid en respect voor zowel de aarde als de mens. Elk Siciliaans boerenbedrijf dat zorg draagt voor de kwaliteit van hun landbouwproducten en het welzijn van hun werknemers, zijn welkom bij ons project.

Het is voor ons essentieel om als collectief te handelen op een manier waarop de eigenheid en individualiteit van elk boerenbedrijf bewaard blijft. Dat is waarom InCampagna een eigen naam en logo heeft die de samenwerking en de diensten die wij aanbieden symboliseren.

Ons netwerk beheert zijn eigen activiteiten met een bestuur waarvan wij samen de leden verkiezen. Haar hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van de online verkoop van producten, het inlichten van producenten over wat er aan hun specifieke producten besteld is en de leveringsmomenten in het magazijn. Daarnaast verzorgt het kanalen van waarin achtergrondkennis over de producenten, de teelt van de gewassen en de verwerken van de producten gedeeld worden. InCampagna als geheel regelt tevens het zakelijke en logistieke gedeelte opdat er een directe verbinding tussen boer en bord mogelijk wordt gemaakt.

ons team

bestuur

Monica Fiumara
Nicolò Lo Piccolo
Andrea Valenziani

administratie

Marco Bellomo, Nancy Caruso
en Sebi Ficarra

magazijnbeheer

Alessandro di Leo,
Mario, Marco, Francesco,
Maurizio, Eugenio, Anka
Agata

kwaliteitscontrole

Marco Bellomo

Schat aan ervaring

Claudio Valenziani

internationaal

Justyna Podlaska
Jan-Thijs van Heck
Artem Panchenko

Onze producten

Ontdek de smaken van Sicilië!