Het land te bewerken, voedsel te produceren en verwerken zo goed als mogelijk.

Wij zijn boeren en producenten uit de biologische landbouw en verwerkings sector. We zijn sterk verbonden met ons grondgebied. We bewerken het land van Sicilië, we oogsten de beste producten, we verwerken en bewaren hen. Wij handelen in harmonie, met respect voor andere mensen en het milieu. We zijn zeer gelukkig in een plaats die, dankzij de ligging en klimaat, een rijkdom aan producten produceert gedurende het hele jaar door. Wij willen de landbouw voort te zetten die sinds onheuglijke tijden de basis was van de Siciliaanse economie. Onze intentie is dit duizendjarige erfgoed van kennis en ervaring te redden en te bewaren, die samen met de integriteit van onze samenleving, ons meest waardevolle goed is.

Ieder van ons heeft verschillende geschiedenis en tradities: er zijn een aantal mensen onder ons die moderne en efficiënte bedrijven draaien; er zijn mensen, die met bloed, zweet en tranen het land willen doen laten herleven door te werken; er zijn anderen, die met moderne laboratoria werken met geavanceerde technologie, en er zijn mensen, die hun producten in een strikt traditionele manier te verwerken. Een dergelijke diversiteit manifesteert zich in vorm, de geschiedenis en de smaak van onze producten; maar we zijn verbonden door onze gemeenschappelijke visie op de toekomst en onze gemeenschappelijke doel. Wij volgen dezelfde waarden, geloven in een betere toekomst en vruchtbare vruchten van onze arbeid. Samen staan ​​we voor de uitdagingen van de mondiale economie en minder en meer significante plaatselijke problemen. Dit alles maakt ons partners in het project dat erop gericht is om het bewustzijn en de gevoeligheid te verhogen omtrent het proces van de voedselconsumptie en alles wat daarmee verbonden is. Wij willen graag onze waarden actief benadrukken: eerlijkheid, de cultuur van wederzijds respect, culturele diversiteit en verwerping van maffia-invloeden.

Onze boerderijen bevinden zich voornamelijk in het zuidoostelijk deel van het eiland.

Wij zijn ervan overtuigd dat we de kracht hebben om onze omgeving te conditioneren, dus we steken alle energie in ons project. Wij zijn een actieve groep mensen die open staan voor een dialoog. We zijn zelf-kritisch, confronterend en we begrijpen de behoeften van onze klanten. We zijn niet bang van de concurrentie, omdat we geloven dat het werken zij aan zij met iemand die zich voortdurend ontwikkelt, een positieve impuls is voor alle ondernemers die zorg dragen over de tevredenheid, smaak en de tijd van hun klanten. Samenwerking en voortdurende confrontatie zijn onze garantie dat niemand van gebukt gaat onder bezuinigingen ten koste van de integriteit, ethiek of de kwaliteit van onze producten.

Onze bedrijven staan altijd open voor bezoekers, dus u bent van harte welkom om te komen en te leren van onze ervaringen. Wij willen graag onze keten openen voor iedereen die ons wil ontmoeten en samenwerken. We zouden graag een kans krijgen om elkaar te leren kennen, onze wederzijdse behoeften uitwisselen en ons gemeenschappelijk perspectief te delen, ongeacht de geografische, economische of culturele barrières.

Ons netwerk

Wij verbinden producenten op Sicilië